September & oktobers utmaningar

24 oktober 2010 § 2 kommentarer

Jag har inte skrivit någonting om mina utmaningar – men de har i allra högsta grad efterlevts. Vi kan börja med oktober månads utmaning – som såklart var körkortet. CHECK, säger jag bara. Den största utmaningen i hela mitt liv är nu gjord 😀 Om några dagar kommer körkortet på posten.

September månads utmaning var även ett straff eftersom jag inte lyckades med tidigare månads (augusti) utmaning. Utmaningen blev att jag skulle gå på en diet, eftersom jag aldrig förut gjort det. Den valda dieten blev Gå ner 4 kg på 2 veckor med GI-dieten. Läste detta i en Ameliatidning och ingredienser började inhandlas. Målsättningen var inte att gå ner 4 kg eftersom jag inte är överviktig och att ta bort socker helt och hållet skulle snart visa sig omöjligt. Redan efter 4 dagar SKREK min kropp efter socker och eftersom jag tränar mer än exemplet i tidningen (en 30-minuterspromenad per dag) så förbjöd jag det inte. Utmaningen var att utesluta fikabröd och det lyckades jag med!! Eftersom en utmaning gäller en hel månad så var jag ju tvungen att hålla på två veckor extra.

Startvikt 1 september: 63.3 kg

Slutvikt 30 september: 60.4 kg

Ganska bra va? Och det enbart för att jag slutat goffa i mig så mycket bulla och annan mjölmat!! På köpet vaknar jag med mindre svullna ögon, jag känner mig piggare och fräschare. Nu äter jag bröd och fikabröd igen – men med vetskapen att jag dagen efter mår lite sämre. Blir liksom tröttare och slöare. Min kropp gillar inte alltför mycket kolhydrater, fast jag ser ändå till att tillföra det den behöver. Och helst om jag skall göra – eller har gjort – någonting krävande. Skall försöka bli lite striktare nu igen för jag gillar inte det där konstiga måendet som kommer dagen efter en bröddag (säger tjejen som nyss ropade till sin man ”- när skall vi köpa pizza?” hahahaha..).

Nu har Patrik alltså vaknat efter sin jobbnatt så nu skall jag vara social en stund!

Annonser

§ 2 svar till September & oktobers utmaningar

  • Caroline skriver:

    Dina utmaningar är spännande! Ett ordentligt grattis till körkortet. Snart kommer du undra varför det dröjde så och vad det var du tyckte var utmaningen 🙂 Jag är riktigt imponerad av bullstoppet och jag önskar verkligen verkligen att jag kunde förmå mig själv att göra ett sådant. Jag äter så mycket skit.

  • Annah skriver:

    Vad bra gjort!! usch, jag måste ta tag i det där igen… jobbigt nu när jag inte kan träna och magen den växer… längtar tills jag kan börja springa igen =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande September & oktobers utmaningar.

Meta

%d bloggare gillar detta: