mål 2010

Mina mål 2010

 • förbättra mina värden (kvalitetssäkring)
 • strikt träning 4ggr/vecka (rutin)
 • matraster varje dag (kontinuitet)
 • göra en sak varje månad som jag aldrig gjort förut (utmaning)

UTVÄRDERING

januari: bodyjam – koreograferad dansklass. Riktigt svårt! I övrigt så har jag inte kommit igång med kvalitetssäkringen,  matrasterna haltar fortfarande rejält men snittet på min träning ÄR faktiskt 4ggr/vecka även om det blir 3ggr en vecka och 5ggr nästa.. Det ena tar liksom ut det andra 🙂

februari: musikal  – buddy holly (med bla Brolle). En riktig utmaning! Har aldrig, förutom Grease förstås, gillat musikaler men tänkte att jag borde prova ändå. Och dessutom live. Men jag vet inte.. när Brolle sjöng stannade tiden men i övrigt satt jag mest och skämdes 🙂

mars: massage! Utmaningarna blir bara mer och mer våghalsiga.. Har nu varit på min första organiserade massage någonsin. Trodde aldrig jag skulle våga! Men det var skönt, även om det inte var en rent traditionell massage utan en kombinerad massage/rörelsetest. Kollade upp min gamla skada och fick en del svar faktiskt! Vad gällande det andra är jag verkligen PÅ GÅNG! Matraster varje dag (tack vare Eva <3), minst 4ggr träning/vecka och kvalitetssäkringen.. tja, det kanske blir en av utmaningarna någon månad här framöver?

april: tight, BEIGE klänning på arbetsplatsträff. In front of everybody. Typ allt syntes. Jag som inte gillar tight fick verkligen smaka på tight.. Matrasterna funkar nu klockrent (nåja, jag ÄTER i alla fall varje dag även om jag kanske inte tar så långa raster, om alls några), träningen är uppe i 5 ggr/vecka och utförs konstant.

maj: sprang milen på under 1 timme. 55.56 för att vara exakt. YEEY!

juni: stod på händer! fasiken, jag vågade.. tack till PJ & medhjälpare som tog emot mig och framförallt PEPPADE mig 😀

juli: började övningsköra. men FÖRSENT! herregud.. väntade till typ sista juli.. ILLA!

augusti: målsättningen var att komma under 62 kg men eftersom jag inte ens ansträngde mig så stod vågen 1 september på 63.3 kg. Som minst under månaden var jag på 62.2 kg men det går ju bra så länge man inte är i menstider 😉 Alltså misslyckad utmaning!

september: gå på diet eftersom detta var en kombinerad utmaning & straff.  Det blev en form av GI-diet fast jag klarade inte att utesluta socker 😉 Gick dock ner från 63.3 till 60.4 så det ser jag ändå som en lyckad utmaning! Har nog aldrig haft så bra kontinuitet i maten som denna månad! Suveränt, något att hålla i och efter!

oktober: klara körkortet from 4 oktober till 20 oktober. AND I DID!! 😀 Strikt träning 4 ggr/vecka har dock INTE efterföljts denna månad, med förhoppningen att det blir bättre nästa månad..

november: denna månad var full av utmaningar gällande körandet: halka, snö, nya ”farliga” korsningar, stora rondeller, parkering mitt i city, köra med någon bredvid mig osv osv. PUST!

december: valde att göra om årets alla utmaningar. Dock gick det inte att genomföra musikal (fast jag tittade på två avsnitt av Glee, så det får räknas hihi) och övningskörningen applicerades på KÖRNING. Fast man kan nog säga ändå att jag övningskör varje gång jag kör – jag blir ju bättre och bättre 🙂 Body Jam blev istället aerobics, svåra klassen. Pust!

Sammanfattning: WOW, vilket roligt ÅR jag haft med en massa utmaningar! Jag skall ALDRIG sluta utmana mig själv! Lunchrasterna är väl dem som blivit bäst nu i slutet av året eftersom jag åker hem och går ut med hundarna. Emellanåt väldigt stressigt men ändå härligt! Äter samtidigt lunch – eller tar med mig tillbaka till jobbet. Funkar fint. Träningen har väl inte alltid blivit 4ggr/vecka men eftersom jag går långpromenader varje dag upprätthåller jag ändå en god hälsa 🙂

Annonser

§ Ett svar till mål 2010

 • Annah skriver:

  Love u!!! Underbar sida och jag blir alldeles peppad själv!

  Idag blev jag helt säker på att jag bara SKA in på polisutbildningen! De har nämligen en distansutbildning vilket skulle passa mig med familj!

  Förresten så kollade jag en sida idag hur bra min kondition är och tydligen ligger den över genomsnittet… fan vad bra vi är!

  kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: