Sista tidens träning

2 augusti 2010 § 5 kommentarer

Efter fyra veckors uppehåll från gymmet så blev det morgonens aktivitet. Har kört styrka EN gång på fyra veckor (det korta crossfitpasset i stugan).. så jag kände mig ringrostig men STARK. Hade tagit med dragremmar för att jag kände mig svag och skör i nyporna men vågade* inte använda dem.. så det blev blott 80kg i marklyft fast jag kände att styrkan fanns för minst 90! Tyvärr vågade* jag inte heller fota som jag hade tänkt, utan Patrik tog bara ett snabbt foto på mig bland maskinerna (och maskiner på Nautilus har jag inte kört på.. ja.. oj.. flera månader) när jag för en gångs skull hängde med till hans gym. Ryggen fick sig en skön genomgång och de välbekanta valkarna i händerna är tillbaka på kontorshänderna.. (TROTS handskar).

* vi hade åskådare som både gav tips om omvänt grepp (cool!) och bara ville.. titta.. ingående.. så jag vågade inte 😉

I helgen har jag dels sprungit 35 minuter på 84% av maxpuls (bra!) samt milen som förbränningspass tillsammans med Patrik & Tompa. Vi sprang på ca 1 timme blankt, 75% av maxpuls blev resultatet och så lågt har jag nog aldrig haft tror jag! Vi myste på och var nog nöjda med det alla tre 🙂 Kände mig lite trött i benen efter två löppass dagarna efter varandra men redan på söndag var tröttheten som bortblåst och jag var nästan redo för en runda till 😉 Dock är jag TUNG och bör gå ner något kilo innan loppet i september. Blir det augustis utmaning? Jag tror nästan det! Och det kan nog bli den största utmaningen ever..

Annonser

§ 5 svar till Sista tidens träning

 • Ida skriver:

  Ja visst är det lite småpinsamt när man ska dra fram kamera och dessutom titta om bilden blev godkänd eller om man måste ta en ny? hihi
  Vad liten du ser ut att ha blivit, skitsmal midja.

 • ulricalala skriver:

  Näfan.. smal midja? Det är för att magen trycks så härligt mot kudden 😛 Jag har tyvärr inte blivit mindre men har funderingar på om jag inte borde bli det till 1 september då jag skall springa ett lopp. SNÄLLA kan jag få låna, hyra, köpa lite KARAKTÄR av dig..

 • Annah skriver:

  shit vad du är duktig! du får nog komma ner hit snart och ta med mig ut och springa så jag får upp farten lite!

  du ser verkligen stark ut!!!

  kram

 • Anna skriver:

  Du ser grymt stark ut. Jag borde titta in här oftare för att få lite styrketräningspepp. Det är lätt att bara benen får jobba och sparrisarmarna och kontorsnacken skulle må bra av lite gym.

 • ulricalala skriver:

  Tack 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Sista tidens träning.

Meta

%d bloggare gillar detta: